Barrels
Flessie
Huis verloren
Viera
van der gracht
Oost west
Worsterij
charlies
Wout

Jeugd Carnaval

Alle kinderen van Hoorn zijn welkom bij het Jeugd carnaval. Het Jeugd carnaval wordt altijd gevierd op de zondagmiddag na de avond van de volwassenen. De middagen worden georganiseerd door de Jeugdcommissie die een strak plan voor de middagen verzint. De kinderen voor het JeugdDecorum worden geënthousiasmeerd door bezoek van de commissieleden aan de basisscholen van Hoorn.  Kinderen vanaf groep 6 komen in aanmerking om bij het JeugdDecorum een functie uit te oefenen.

Als de kinderen hebben toegezegd deel uit te willen maken van het JeugdDecorum worden zij door de commissie uitgenodigd. Er wordt bij dit samenzijn een Prins, Adjudant, Hofdames, Raad van Elf en Spreekstalmeester gekozen. Alle functies zijn voor zowel jongens als meisjes. De middagen zijn altijd goed bezocht. Vaak wordt er ook een uitje georganiseerd naar een andere vereniging, dit zijn altijd leuk middagen. Er is op deze middagen altijd voldoende begeleiding mee, dus de ouders hoeven zich geen zorgen te maken.

Vind je het wat om in het JeugdDecorum zitting te nemen maar is de commissie niet op jou school geweest  Nou dat geeft niks stuur een berichtje via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. er wordt dan zorg voor gedragen dan jou aanmelding bij de juiste persoon terecht komt.